Tarifa

Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Tarifa € 3.000.000,-

Ref.nr: RSOR4167220
Prijs: € 3.000.000,-

1-7980e48d732b6fc85c14b43b94d2aa54.jpg

Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Tarifa € 3.000.000,-

Slaapkamers20
Badkamers4
Woonoppervlak1050m²
Zwembadnee
Tuinnee
Parkerennee
Ligging: Stad, Commerciele omgeving, Dorp, Dichtbij haven, Dichtbij winkels, Dichtbij zee, Dichtbij scholen, Dichtbij jachthaven
Huidige Staat: Goed
Uitzicht: Binnenplaats
Extra's: Overdekt terras, Nabij vervoer, Buurt van een kerk
Meubilering: Volledig gemeubileerd
Keuken: Volledig ingericht
Voorzieningen: Elektriciteit, Drinkwater, Telefoon, Gas
Categorie: Investering
Ref.nr: RSOR4167220
Prijs: € 3.000.000,-

Meer informatie ›››
Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Tarifa € 3.000.000,-

Gebouw momenteel in gebruik als woning in het historische centrum, met luxe kwaliteiten voor de oorspronkelijke bouwperiode (1850), met antieke tegels en ijzerwerk, en een groot aantal kamers en lounges, verdeeld over 3 verdiepingen. Het heeft een grote centrale binnenplaats met galerijen, evenals andere kleinere die het interieur van het gebouw verlichten. Het heeft een groot dakterras met prachtig uitzicht op de oude stad en de haven.

Dit gebouw van 1081 m² is verdeeld over drie verdiepingen en wordt bestuurd door een grote binnenplaats die het licht van het dakraam opvangt, waardoor elke verdieping wordt geharmoniseerd met natuurlijk licht en open ruimtes, waardoor een zeer aangenaam gevoel van ruimte ontstaat.

Op de begane grond vinden we de imposante inkomhal met voorgezeten een fontein, verschillende verbindende ruimtes of kamers en verschillende bergingen of te verbouwen ruimtes. Vervolgens bestaat de eerste verdieping uit een statige hal, de grote hoofdeetkamer, een kantoorruimte, een keuken en een kleine eetkamer, twee salons of kamers en een aparte ruimte met twee slaapkamers, een complete badkamer, een woonkamer die open op een prachtige binnenplaats.
De bovenverdieping heeft een grote badkamer, zeven tweepersoonsslaapkamers, twee gastentoiletten, een wasruimte, een terras en toegang tot het dakterras met panoramisch uitzicht over Tarifa.

De oneindige ruimtes tussen de geschakelde kamers, het grote dakterras, de marmeren en hydraulische tegelvloeren en de hoge plafonds zijn enkele van de highlights van dit monumentale pand. Perfect voor visionaire investeerders die een uniek gebouw willen op een onverslaanbare locatie.

GEWELDIGE INVESTERING voor commercieel toeristisch gebruik (hotel of flats).

Alternatieven

Disclaimer | Links
Casadelmar maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x