Tarifa

Te koop Land met ruïne Costa Del Sol Tarifa € 3.900.000,-

Ref.nr: RSOR3629687
Prijs: € 3.900.000,-

1-7980e48d732b6fc85c14b43b94d2aa54.jpg

Te koop Land met ruïne Costa Del Sol Tarifa € 3.900.000,-

Zwembadnee
Tuinja
Parkerennee
Ligging: Landelijk, Dichtbij zee
Zonorientatie: Zuid
Huidige Staat: Uitstekend
Uitzicht: Zee, Bergen, Landelijk
Categorie: Noodzakelijke verkoop
Ref.nr: RSOR3629687
Prijs: € 3.900.000,-

Meer informatie ›››
Te koop Land met ruïne Costa Del Sol Tarifa € 3.900.000,-

Ongerept kustland met tijdloze uitzichten op Afrika

Ocean's inspiratie, rust en de natuurlijke sfeer
Het pand is geregistreerd op naam van een Spaanse SL, Company, en gelegen in het zuidelijkste deel van Spanje met als doel een uniek duurzaam milieuvriendelijk gebied te creëren in het Parque Natural del Estrecho. Gelegen in het zuidelijkste deel van Europa aan de Straat van Gibraltar en bijna het dichtstbijzijnde punt tussen Europa en Afrika, heeft het een bevoorrechte positie waar indrukwekkende ecologische, culturele en historische bronnen kunnen worden ontdekt. We hebben milieuvriendelijke initiatieven opgezet die de natuurlijke schoonheid van dit kustgebied zullen versterken en behouden. We hebben al plannen, goedgekeurd door de autoriteiten, voor de renovatie van een 100 jaar oude militaire bunker.
We hebben in het verleden plannen overwogen voor een ecologisch duurzame gezondheidsfaciliteit voor ongeveer 100 personen op het land. Omdat het zich in een natuurpark bevindt, biedt het land rust, een fantastisch uitzicht op de bergen en de oceaan in een natuurlijke omgeving die nodig is voor een genezende gezondheid. Ook zijn er plannen gemaakt voor een toevluchtsoord voor gepensioneerden die optimaal kunnen genieten van de natuur en voor actieve sportieve recreanten, die zullen genieten van deze inspirerende locatie die mogelijkheden biedt voor vele activiteiten op zowel land als water. We hebben ook gedacht aan een onderzoekscentrum voor mariene biologie.
De overheid staat open voor milieuvriendelijke initiatieven in gebieden die beschermd moeten worden en we zijn voortdurend op zoek naar verduurzaming.
Ga voor meer informatie naar GOEDKEURINGEN.
In het verkoopprogramma van Tarifa Natural zullen we overwegen om Tarifa Natural SL volledig te verkopen, een belang in het bedrijf te nemen of aangewezen percelen op het land te verkopen als aandelenbezit onder de paraplu van het bedrijf.
Als u net als wij van de natuur houdt en onze filosofie van beschermende duurzaamheid van de natuurlijke omgeving deelt, nodigen wij u uit om deel te nemen aan de bedrijfsplannen. U kunt ook uw eigen projecten ontwikkelen onder de paraplu van het bedrijf - onder voorbehoud van goedkeuring door de autoriteiten. Dit land is eerder aangewezen als het gebied voor diverse landbouw, dus je zou plannen kunnen ontwikkelen met permacultuur, bijenteelt, schapendrijven, veeteelt of paardenfokkerij.
De Straat van Gibraltar ligt op een steenworp afstand van de oceaan en daarom zal het bedrijf een groot aantal activiteiten kunnen aanbieden, zowel op het land in het natuurpark als op de oceaan. Het Afrikaanse continent is bijna altijd goed te zien.

PARKELA 1
De grootte die op het topografisch onderzoek staat is 71.328 M2
Oceaan
Toestemming om bunker te renoveren
Plannen indienen om casita te renoveren
De stoel van de paus, een heel oude uitkijkpost

PARKELA 2
Topografisch onderzoeksgebied is 13.417 M2
geen toestemming
Naast de stoel van de paus

PARKELA 3
Topografisch onderzoeksgebied is 19.294 M2

PARKELA 4
Topografisch onderzoeksgebied is 19.293 M2

PARKELA 5
Topografisch onderzoeksgebied is 178.348

Alternatieven

Disclaimer | Links
Casadelmar maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x