Over Casadelmar

Casa del Mar is ontstaan uit de vriendschapsband tussen Nederland en Spanje. Wat ooit begon als hulp aan vrienden, is nu een professionele organisatie met vakkundige partners en een heldere werkwijze. Ons werkterrein ligt in Zuid-Spanje, Costa del Sol.

 

Spanje met specialisatie Costa del Sol

Casa del Mar werkt samen met diverse makelaars in Spanje. Hiermee kunnen we u meer duizenden aan de Costa del Sol aanbieden. Van nieuwbouw tot grond, bestaande bouw, etc. Ons eigen werkterrein ligt met name in de Costa del Sol. Hier zijn we in staat toegang te bieden tot vrijwel alle huizen die daar te koop staan. Ook weten we voor de Costa del Sol als eerste waar de koopjes te vinden zijn. Voor woningen, huizen, appartementen en villa's in en rond de plaatsen Málaga, Estepona, Benahavís, Istán, Marbella, Mijas, Manilva, Casares, Benalmadena, Fuengirola, Torremolinos, Rincón de la Victoria, Nerja, Vélez-Málaga, Alhaurín el Grande, Cártama, Viñuela, Coín, Alora, Alhaurín de la Torre, Periana, Alcaucín, Torrox, Canillas de Aceituno, Comares, Cútar, Antequera en Sedella bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u buiten deze gebieden dan verwijzen we u graag door naar een collega makelaar.

De keuze van VRT programma 'Voor hetzelfde geld'

Het partnership van Casadelmar met met SLG Property kan vrijwel alle beschikbare koopwoningen aan de Costa del Sol aanbieden. Het grote en brede aanbod betekent dat ervoor  kunnen zorgen dat wij uw droomhuis aan de Costa del Sol kunnen vinden. Of het moet niet op de markt zijn. 
Wij hielpen de makers van het VRT programma 'Voor hetzelfde geld' om een passende en voordelige woning te vinden. Bekijk de aflevering van deze zoektocht. Voor tips en de complete uitzending klik hier > 

 

Spaanse huizenmarkt biedt nog steeds kansen

Door onze goede contacten kunnen we voor de Costa del Sol zeer interessante objecten aanbieden. In de huidige kopersmarkt specialiseren wij onszelf in het vinden van koopjes en bankbeslagnames die vooral in deze markt snel worden verkocht. De meeste echte buitenkansjes komen nooit op een website terecht. Wilt u direct op de hoogte worden gehouden van de nieuwste koopjes? Onder de naam Bargain Alert hebben wij samen met grotere Spaanse banken en Cajas een koopjes nieuwsbrief opgezet. Zo bent u altijd op de hoogte van laatste koopjes en bankbeslagnames voordat ze op de website verschijnen. Om aan te melden klik hier >>

Onze werkwijze

De eerste stap is het duidelijk in kaart brengen van uw wensen wat betreft het type huis, de omgeving, de voorzieningen, etc. Aan de hand van uw wensen brengen we het huidige aanbod voor u in kaart en bespreken we dit met u. Desgewenst kunnen we hierna een goed voorbereid arrangement naar Spanje voor u verzorgen. Tijdens uw bezoek kunt u projecten en woningen bezichtigen, maar ook afspraken maken met locale instanties, zoals een bank of een advocaat. Wij werken nauw samen met Nederlandse hypotheekadviseurs en Nederlanse advocaten die u geheel vrijblijvend advies over de aankoop van onroerend goed in Spanje kunnen verstrekken. 

Advocaat

Wij werken samen met onafhankelijke advocaten. U altijd bepaalt zelf welke advocaat voor u werkt. In Zuid-Spanje kunnen wij speciaal voor Nederlanders en Belgen advocate Gisele van Meer van Advocatenkantoor De Cotta Law aanbevelen. Zij spreekt vloeiend Nederlands, Frans, Duits, Engels en Spaans en heeft ruime ervaring met alles rondom de aankoop onroerend goed, bouwprojecten en fiscale zaken.

Contact

U kunt via deze website zoeken en nadere informatie opvragen. Als u vragen heeft kunt u deze stellen via het contactformulier >>

Voor dringende vragen kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met Ron de Vries. 

Ron Devries  Ron de Vries

  Mail ron@casadelmar.nl

  Telefoon +34 952 830 378

  Calle Golondrinas, s/n
  29604 Carib Playa - Marbella
  Malaga - SPAIN

 

 

 

 

 

Disclaimer | Links
Casadelmar maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x