Calpe

Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Calpe € 3.250.000,-

Ref.nr: RSOR4178746
Prijs: € 3.250.000,-

1-7980e48d732b6fc85c14b43b94d2aa54.jpg

Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Calpe € 3.250.000,-

Slaapkamers5
Badkamers5
Woonoppervlak695m²
Zwembadnee
Tuinja
Parkerennee
Ref.nr: RSOR4178746
Prijs: € 3.250.000,-

Meer informatie ›››
Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Calpe € 3.250.000,-

Villa project met zeezicht te koop in Calpe

Een amfitheater lay-out met een zeven meter hoge glazen gevel met panoramisch uitzicht op zee zorgt ervoor dat de magische locatie volledig wordt benut, terwijl een twee verdiepingen hoog overloopzwembad het buitenleven naar binnen brengt. Met dit project hebben we een ruimte gecreëerd die in verbinding staat met de natuur en die het uitzicht en de sensaties van de lokale omgeving versterkt, opgaat in de omgeving en de schoonheid van het landschap behoudt...

Van macro, de architectuur van het gebouw en het ontwerp van de tuin, tot micro, het schilderen van de muren, de tegels van het zwembad, de verlichting en zelfs de deurklinken, alle elementen zijn gekozen of uitgewerkt onder toezicht van ons team van specialisten die samen de Signature Projects familie vormen.

Als privacy de nieuwe luxe is, dan is deze supervilla met vijf slaapkamers een nieuw hoogtepunt. Het beschikt over drie onafhankelijke maar onderling verbonden suites met hun eigen badkamers en kleedkamers, plus nog eens twee slaapkamers met hun eigen individuele badkamers. De uitzonderlijke faciliteiten van het pand omvatten een enorm terras met panoramisch uitzicht op zee, verschillende woonruimtes, een eigen fitnessruimte en spa met fitnessruimte, sauna en verwarmd binnenzwembad, een bioscoopzaal, een wijnkelder met bar en lounge, aangelegde tuinen en een domotica-systeem waarmee we het hele pand kunnen besturen en automatische scènes kunnen creëren.

Alternatieven

Disclaimer | Links
Casadelmar maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x